Blog

Vico Pack ragasztószalag

2021.02.20 13:49
Vico Pack ragasztószalag

Vico Pack Ragasztószalagok:

A Vicopack ragasztástechnológia számos alkalmazási területen széles körű megoldást nyújt. Tökéletes választás otthoni és ipari célra. A felhasználási területek nem ismernek határokat. Ragasztószalagjainkat különböző színű, szélességű, hosszúságú, minőségű, alapanyagú kivitelben forgalmazzuk.

Felhasználási területek a Vicopack ragasztószalaggal:

Dobozok, csomagok lezárásához nélkülözhetetlen tapadószalagokat akril, solvent, Hotmelt, és prémium kivitelben forgalmazzuk!

Maszkolás és felületvédelem, számos iparágban széles körben alkalmazható papír alapú ragasztószalagok. Univerzális kétoldalas ragasztószalag sok feladat végrehajtását gyorsítja és

könnyíti meg. Használják például padló, szőnyeg, szegélylécek lerakásához rögzítéséhez.

 

Akril ragasztószalagok

Egy ökológiai termék, amelynek magas szintű teljesítménye biztonságosabb és kevésbé drága választás. Az egyik legelterjedtebb ragasztószalag fajta, mely vízbázisú akril ragasztóréteggel rendelkezik. Az akril ragasztóval gyártott szalagok színei tiszták, tökéletes választás hosszú idejű használatra is. Az akril ragasztó előnye a Hotmelt ragasztóval szemben, hogy hidegebb környezetben is használható (nem hűtőházi).

Akril ragasztószalag választható színek

átlátszó, barna

Akril ragasztószalag rendelhető méret:

Szélesség: 48 mm  Hosszúság: 60 m, 180 m

 

Hot melt ragasztószalag:

A Hot melt ragasztószalag a ragasztóréteg felhordás technológiai megoldásáról kapta a nevét (melegítésre lágyul, megolvad). Könnyen, gyorsan letekercselhető önmagáról. Kiváló dobozok és csomagok lezárására. Közvetlenül az alkalmazás után alacsony hőmérsékleten  tapadási tulajdonságai nagyon jók, ezért kiváló eredményeket lehet vele elérni. 

Ragasztószalag anyaga:

szintetikus gumi

Hot melt ragasztószalag választható színek:

átlátszó, barna

Hot melt ragasztószalag rendelhető méret:

Szélesség x Hosszúság: 48 mm x 60 m 

Hot melt ragasztószalag vastagság:

42 my

 

Kétoldalas öntapadós szalag vékony polipropilén hordozóval, tiszta
szintetikus gumi ragasztóval. Széles körűen használható ragasztószalag
általános alkalmazásokhoz pl, szőnyeg, parketta, beleértve a papír- és
bőráruk különböző alkalmazási területeit is

 

Prémium ragasztószalag:

A Prémium ragasztószalag a BOPP és az akril ragasztó közötti átmenet. Extrém hőmérsékleti körülmények között is erős és gyors tapadást biztosít. A prémium ragasztószalagokat hosszú ideig tárolhatják és használhatják anélkül, hogy elveszítenék eredeti tulajdonságaikat.

Prémium ragasztószalag választható színek:

átlátszó, barna

Prémium ragasztószalag rendelhető méret:

Szélesség x Hosszúság: 48 mm x 60 m

Prémium ragasztószalag vastagsága:  

45 my 

Általános célú nagyon erős univerzális textil szálerősített ragasztószalag. Sokoldalúan  használható, szürke (ezüst) színű, mindenféle csomagoláshoz, javításhoz, szerelésekhez, rögzítésekhez, erős és tartós. Jó tapadás még durva felületeken is.